Inlog gebruikers HoogelandHome Lijst huurders Huurders Van Overhagen Vastgoed BV

De hoofdactiviteit van Van Overhagen Vastgoed bestaat uit het beheer van commercieel onroerend goed. Onze kracht is het hanteren van korte lijnen en het snel zoeken van efficiënte oplossingen. De klant is te allen tijde koning.

De BouwEenheid maakt Groene en Gezonde Gebouwen. Eigenaren en gebruikers adviseren we hoe hun gebouw beter kan worden. Daarnaast ontwikkelen we nieuwbouwprojecten. Ook herontwikkelen we bestaande gebouwen tot groene en gezonde omgevingen.

De BouwEenheid wil een wezenlijke bijdrage leveren aan een groenere buitenwereld en een gezondere binnenwereld.

Degenen die dit in de praktijk brengen zijn Jan van Overhagen, Albert van Overhagen, Angelique van Doorn-Franke en Joop Storm.

Jan en Albert zijn de directeur-grootaandeelhouder. Angelique verzorgt de “binnendienst” en is het eerste  aanspreekpunt voor klanten, huurders, aandeelhouders, leveranciers enzovoort. Joop is de huismeester, de man “met de twee rechterhanden”.

Vanaf 1993 zijn wij gevestigd in Het Hoogeland. Het werken in een inspirerende omgeving met een grote diversiteit aan “buren” ervaren wij nog dagelijks als uitermate plezierig.

Kijk ook eens op: www.vanoverhagen.com.